بازدید دکتر مجروح مدیر کل بین الملل وزارت صحت عامه افغانستان و هیئت همراه از مرکز آموزشی درمانی حمایت از مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۷ |

به گزارش روابط عمومی مرکز:دکتر مجروح مدیر کل بین الملل وزارت صحت عامه افغانستان روز چهارشنبه 14 تیر ماه 1396 در راستای همکاری های جنوب جنوب و اجرای پروژه بهبود سلامت مادران در افغانستان و ارتقاء سلامت مادران افغانی در ایران با ریاست و مدیریت مرکز آموزشی درمانی حمایت از مادران شهید اکبر آبادی دیدار و از این مرکز بازدید نمودند.

دکتر قاسمی معاون بین الملل و رئیس پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر شیران سرپرست معاونت پژوهشی پردیس بین الملل و خانم ابوالشمس از سازمان بهداشت جهانی و تعدادی از دانشجویان افغان رشته مامایی در مقطع کاردانی در این بازدید حضور داشتند.

در ابتدای این بازدید دکتر بدخش ریاست مرکز ضمن خوش آمد گویی به مهمانان ، گزارشی از خدمات ارائه شده به مادران افغانی ارائه نمودند و اظهار کردند که بین 13 تا 18 درصد از بیماران مرکز اتباع هستند و همه تلاش کادر درمان و پرسنل بکار گرفته می شود تا هیچ تفاوتی در حین درمان با دیگر بیماران نداشته باشند.

جناب آقای دکتر قاسمی در خصوص همکاری دانشکده در طرح جنوب جنوب و آموزش دانشجویان افغان در مقاطع کاردانی و ارشد توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه دکتر مجروج ضمن تشکر از همکاری با هموطنانشان اظهار خشنودی بابت امکاناتی که در اختیار بیماران افغانی گذاشته می شود کردند و بیان نمودند که کمکی که امروز به جامعه افغان می شود فرصت بهتر زندگی کردن را به آنها می دهد. وی همچنین در این بازدید دیدار و گفتگویی با دانشجویان افغان داشتند و از آنها خواستند با توجه به تک تخصصی بودن مرکز آموزشی درمانی حمایت از مادران شهید اکبر آبادی کمال استفاده و از این امتیاز ویژه بهره کامل را ببرند.

وی از ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در منطقه در این حوزه یاد کرد و نیز سابقه همکاری با ایران را بسیار خوشایند توصیف نمودند و اظهار داشتند که ایران کشور برادر ما می باشد و ارتباط ما با ایران جدا شدنی نیست.

وی یادآوری کرد : ازاولین دیدار بازدید از ایران در این خصوص تا کنون پیشرفت هایی که در زمینه آموزش و پژوهش در ایران رخ داده ، بسیار چشم گیر است.

در پایان این جلسه بازدیدی از بخش های مختلف از جمله واحد مددکاری مرکز بعمل آمد و در انتها از عملکرد دانشگاه ، مرکز، اساتید و همکاران تشکر نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 241 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر