آشنایی با معاونت آموزشی

سامانه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی

برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه مراقبت هم آغوشی و برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۲ |
کارگاه آموزشی دو روزه مراقبت هم آغوشی و برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد مورخ 2 و 3 مهر ماه سال جاری در سالن آموزشی مرکز برگزار گردید. در این کارگاه که جمعی از پزشکان و پرستاران و ماماهای مراکز خصوصی و دولتی سطح دانشگاه حضور داشتند اساتید فوق تخصص نوزادان به موضوعاتی چون اهمیت تماس پوست به پوست مادر و نوزاد ، تولید و ترشح شیر ، شرایط و مراقبت های لازم برای تغذیه با شیر مادر و مدیریت دردهای زایمانی ، مفهوم مراقبت آغوشی ، مراقبت در حین مراقبت آغوشی و ... اشاره نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر