بازدید معاون درمان دانشگاه به همراه تیم کارشناس در راستای ارزیابی عملکرد مراکز درمانی ، از مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۹ |
روابط عمومی مرکز: دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه روز سه شنبه 9 آبان ماه به همراه تیم کارشناس از مسئولین و کارشناسان ادارات مختلف این معاونت در راستای ارزیابی عملکرد مراکز درمانی ، از مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی بازدید نمودند.
در این بازدید دکتر توکلی و تیم تخصصی معاونت درمان ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان بر بالین بیماران حاضر شده، و از نزدیک در جریان روند درمانی بیماران قرار گرفتند.
در این جلسه دکتر بدخش ریاست مرکز ضمن خیر مقدم و تبریک بابت انتصاب دکتر توکلی به سمت معاونت درمان به پاره از مشکلات ایجاد شده برای بخش های پاراکلینیکی مرکز که در راستای احداث مترو که در مجاورت بیمارستان بوجود آمده است صحبت کردند.
و در نهایت نقاط ضعف و قوت بیمارستان مطرح و بررسی گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 169 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر