• واحد آموزش

کارورزان
کارآموزان
کارکنان

برگزاری مراسم به مناسبت روز جهانی نوزاد نارس در مرکز آموزشی درمانی شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۶ |
مراسمی به مناسبت روز جهانی نوزاد نارس در تاریخ 22 آذر در سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار گردید.این مراسم با حضور جمعی از پزشکان و پرستاران و والدینی که سابقه تولد نوزاد نارس در این مرکز را داشتند برگزار شد.در این مراسم ریاست و مدیریت مرکز به اهمیت مراقبت از نوزاد نارس با ایراد سخنرانی اشاره داشتند. همچنین خانم دکتر سابوته از اساتید فوق تخصص نوزادان نیز به جایگاه بخش مراقبت ویژه نوزادان و اهمیت توجه به نوزادان نارس با توجه به حساسیت بالای این نوزادان و نقش پرستاران و خود والدین در ادامه مراقبت ها اشاره نمودند. در ادامه مراسم گروه هنری به ایفای برنامه هنری پرداختند و در پایان نیز با پذیرایی و توزیع هدایا بین شرکت کنندگان از زحمات والدین قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 1079 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر