• راهنمای مراجعین
  • درباره مرکز

نشست مشترک روسای مراکز آموزشی باحضور هیئت رئیسه دانشکده پزشکی در مرکز آموزشی درمانی حمایت از مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۶ |
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حمایت از مادران شهید اکبر آبادی  : نشست مشترک روسای مراکز آموزشی باحضور هیئت رئیسه دانشکده پزشکی روز یک شنبه مورخ 6 اسفند ماه 1396 در مرکز آموزشی درمانی حمایت از مادران شهید اکبر آبادی  برگزار گردید.
نشست روسای مراکز آموزشی باحضور دکتر اصغری رییس دانشکده پزشکی، دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر آل بویه معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی روز یک شنبه مورخ 6 اسفند ماه 1396 برگزار گردید.
در این نشست ابتدا دکتر اصغری ضمن خیر مقدم به ارائه دستور جلسه پرداختند.
در ادامه این نشست بحث رعایت حقوق شهروندی ، مسائل آموزشی ، پژوهشی  مراکزآموزشی و درمانی ، ارائه گزارش مالی مراکز و پیگیری مصوبات جلسه قبلی ازجمله محورهای مهم سخنان هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه بود .
در پایان این جلسه دکترمحمد حسین بدخش ریاست مرکز ضمن خوش آمد گویی به مهمانان ، گزارشی از خدمات ارائه شده به مادران و معرفی بخش های مختلف و توضیحاتی در رابطه با ارائه خدمات در این مرکز به هیئت رئیسه ارائه نمودند. همزمان جهت بررسی ارائه خدمات ، بازدیدی از بخش های مختلف از جمله اورژانس ، لیبر ، بخش مراقبت های قبل از زایمان ، بخش نازایی و IVF ،نوزادان،ldrو بخشهای پاراکلینیک(آزمایشگاه، رادیولوژی و بخش ژنتیک )بازدید کردند.
دکتر بدخش در خصوص مسائل بخشهای پاراکلینیک در طی  احداث مترو در مجاورت بیمارستان توضیحاتی بیان نمود و برای رفع مشکلات مرکز بحث و تبادل نظر شد.
و در انتها هیئت بازدید کننده از عملکرد و نحوه ارائه خدمات این مرکز رضایت خود را ابراز نمودند و اقدامات انجام شده مورد تجلیل قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 563 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر