• واحد آموزش

کارورزان
کارآموزان
کارکنان

برگزاری مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی با حضور رییس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۷ |
مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی با حضور دکتر ناصری پور مورخ 26 اردیبهشت ماه برگزار شد.
مراسم تکریم و معارفه دکتر محمد حسین بدخش رییس قدیم و دکتر آرش بردبار رییس جدید مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی، با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان، جمعی ازمسئولین و پرسنل چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی برگزار گردید.
دکتر ناصری پور ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان عنوان داشت: بر اساس آموزه های دینی، قدردانی از افرادی که برای مجموعه دانشگاه بی وقفه تلاش می نمایند، لازم و ضروری است.
رییس دانشگاه از زحمات دکتر بدخش رییس سابق مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی قدردانی کرد و افزود: امیدوارم با وجود مدیریت جدید و همکاری پرسنل مثل سابق بتوانیم شاهد موفقیت در این مرکز باشیم، که مایه افتخار برای دانشگاه است.
وی ضمن اشاره به کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان در دانشگاه با کمک  تمامی اعضای دانشگاه بویژه گروه زنان و مامایی خاطر نشان کرد: بازسازی و بهسازی  فضای فیزیکی مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی در دستور کار قرار دارد که با تامین اعتبار لازم قابل پیگیری می باشد
دکتر ناصری پور با اشاره به رتبه بالای آموزشی در مرکز اکبرآبادی گفت: تلاش پرسنل مرکز و ارائه خدمات بهداشتی درمانی در این منطقه محروم  قابل توجه است.
سپس دکتر توکلی عنوان کرد : دکتر بدخش یکی از مدیران خبره و با تجربه دانشگاه علوم پزشکی ایران است که با توجه به ایجاد زیر ساختهای لازم در زمان مسئولیت ایشان بتوانیم شاهد تغییرات جدید در مرکز شهید اکبر آبادی باشیم.
معاون درمان دانشگاه از دکتر بردبار به عنوان فردی اخلاق مدار و متخصص یاد کرد و توصیه نمود: همگام با سیاستهای جدید دانشگاه در راستای افزایش بهره وری حرکت نماییم.
دکتر بدخش رییس سابق مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی گزارشی از وضعیت مرکز و اقدامات انجام شده در زمان تصدی مسئولیت خود ارائه داد.
ایشان از بخش NICU مرکز اکبرآبادی به عنوان یکی از بزرگترین بخشهای  NICUدر کشور یاد کرد و از همکاری همه پرسنل مرکز قدردانی کرد.
در ادامه دکتر آرش بردبار مدیر عامل جدید مرکز آموزشی درمانی اکبرآبادی از حسن اعتماد رییس دانشگاه قدردانی و بیان کرد: امیدوارم زیر سایه حق و با همت همکاران بتوانم این مسئولیت را به خوبی انجام دهم.
وی از دکتر بدخش به عنوان فردی دلسوز و پرتلاش یاد و از زحماتشان تشکرکرد و برای ایشان  آرزوی توفیق و سلامتی نمود.
دکتر بدخش با اشاره به سابقه طولانی مرکز اکبرآبادی اظهار کرد: با پیگیری و همکاری بیشتر بتوانیم در راستای اعتلای ارائه خدمات گام برداریم .
مدیر عامل جدید مرکز اکبرآبادی تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع و برگزاری دوره های آموزشی دو مقوله مهم است که باید در این مرکز مورد توجه قرار گیرد.
شایان ذکر است در پایان حکم بازنشستگی دکتر محمد حسین بدخش و ابلاغ دکتر آرش بردبار تحویل ایشان شد

دفعات مشاهده: 2326 بار   |   دفعات چاپ: 222 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر