• راهنمای مراجعین
  • درباره مرکز

برگزاری جشن بزرگداشت روز جهانی نوزاد نارس در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۸ |
این مراسم با هدف بزرگداشت روز جهانی نوزاد نارس و تقدیر و تشکر از پزشکان نوزادان برگزار گردید .پزشکان ، پرستاران ، پرسنل مرکز و تعدادزیادی از نوزادان نارس که در این مرکزمتولد شده بودند به همراه پدر و مادرهاحضور یافتند. این جشن با خوشامد گویی مدیریت مرکز شروع گردید و همچنین سخنرانی رئیس بخش نوزادان دکتر کلانی در خصوص اهمیت مراقبت از نوزادان نارس و تقدیر و تشکر از تیم درمانی و پشتیبانی در امر مراقبت از نوزاد صورت گرفت. سپس هدایایی بین کودکان توزیع گردید و نیز گروه هنرمندان به اجرای برنامه شاد پرداختند. در پایان عکس یادگاری با حضور پزشکان و پرستاران و مدعوین گرفته شد.

دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر