برگزاری ششمین نشست علمی راهبردی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی، درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۰ |
به گزارش روابط عمومی مرکز روز چهارشنبه مورخه 19 تیر سال جاری ، ششمین نشست علمی راهبردی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده  ریاست دانشگاه ؛ دکتر برزگر دبیر ستاد راهبردی بیمارستان های مستقل ، دکتر محقق سرپرست محترم معاونت توسعه مدیریت و منابع ، دکتر توکلی معاون درمان و مدیران عامل و معاونین اجرایی بیمارستانها برگزارشد
 این نشست با هدف پایش عملکرد ، ارایه بهترین تجربه موفق توسط هر بیمارستان ، به اشتراک گذاری تجربیات ، هم اندیشی در خصوص راهکارهای برتر مدیریتی در شرایط خاص اقتصادی ، آموزش مدیریتی برگزار گردید.
 در ابتدای جلسه دکتر برزگرضمن خیر مقدم برنامه های نشست و نتایج نشست قبلی را ارائه نمود.
سپس آقای دکتر کوهپایه زاده اهداف این نشست ها را اعلام و اظهار امیدواری نمود که تمامی بیمارستان ها و مراکز به سوی مستقل شدن حرکت نمایند و با کاهش هزینه ها و شایسته محوری باعث ارتقاء کیفیت و کمیت عملکرد تمامی واحدها گردد و خواستار استفاده از دانش مدیران سیستم های سلامت در جهت بالا بردن راندمان مراکز شدند.
مهندس مهرجو معاون اجرایی مرکز ضمن خوش آمدگویی به مدئوین و میهمانان  ،  به معرفی مرکز و خدمات قابل ارائه در این مرکز پرداخته و چالش های پیش رو ، نقاط قوت و همچنین تجربیات موفق سال های اخیر را ارائه نمود.
در ادامه دکتر محقق توضیحاتی درخصوص تفاهم نامه بودجه و خدمات پشتیبانی دادند .
همچنین مباحث خطاهای درمانی و RCA توسط دکتر ملکی کارشناس معاونت درمان و میانگین عملکرد بیمارستانها در خصوص هزینه ها ، رشد درآمدها طی سال های 93 الی 97 و... توسط آقای مزدکی مدیر امور مالی دانشگاه مطرح گردید.
در انتهای این جلسه  خانم دکترفتحی به ارائه  گزارش در خصوص تفاهم نامه مجموعه مدد ایران پرداخت
همزمان با برگزاری این نشست دکتر کوهپایه زاده  ، دکتر محقق و دکتر توکلی از بخش های مختلف از جمله اورژانس ، لیبر ، بخش مراقبت های قبل از زایمان ، بخش نازایی و IVF ،نوزادان و ... بازدید کردند

دفعات مشاهده: 288 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر