برگزاری کارگاه آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته نوزادان در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |
کارگاه احیاء قلبی ریوی پیشرفته نوزادان در تاریخ 22 لغایت 23 تیر ماه در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی برگزار گردید. در این کارگاه دو روزه که با شرکت تعدادی از پزشکان ، پرستاران و ماماهای سطح کشور برگزار گردید. مدرسین کشوری احیاء نوزاد با استفاده از مولاژ آموزشی و نمایش فیلم آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته نوزادان را به صورت تکنیک عملی آموزش دادند. در این کارگاه مواردی همچون گام های اولیه احیاء نوزاد ، استفاده از وسایل تهویه با فشار مثبت در احیاء ، فشردن قفسه سینه ، لوله گذاری داخل تراشه داروها و ملاحظات ویژه مورد آموزش تئوری و عملی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 802 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر