کمیته اخلاق بالینی مرکز آموزشی درمانی شهید اکبرآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
روابط عمومی مرکز: کمیته اخلاق بالینی مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی  مورخ 13 آبان ماه در سالن کنفرانس مرکز برگزار گردید.
در ابتدای جلسه ندا محالی مسئول بهبود کیفیت مرکز ، گزارشی در خصوص عملکرد کمیته اخلاق بالینی ، رئوس برنامه عملیاتی اخلاق بالینی ، چالش های مربوطه و شاخص های تعریف شده و مقادیر آنها ارائه داد.
در ادامه دکترآرش بردبار مدیر عامل مرکز ضمن خوش آمد گویی مواردی در خصوص چالش های اخلاق بالینی از قبیل نوع فرهنگ مراجعین ، تاثیر هزینه ها و نوع منطقه تحت پوشش بیمارستان مطرح نمود
همچنین دکتر مجید کلانی ( دبیر کمیته) و مهندس حسن مهرجو معاون اجرایی مرکز نیز در خصوص نقاط ضعف و قوت مربوط به محور اخلاق بالینی و لزوم ارائه آموزش های اثر بخش نکاتی را بیان کردند.
در این جلسه ، مباحث مربوط به اخلاق در پژوهش ، آموزش و نیز اخلاق بالینی و لزوم اجرای راندهای اخلاق بالینی ، آموزش های مهارت های ارتباطی و برگزاری CPC جهت کیس های اخلاقی  مورد بررسی قرار گرفت.
 تاکید اصلی هیئت کمیته اخلاق بالینی مرکز در چهار حیطه اخذ صحیح رضایت آگاهانه ، حفظ حریم خصوصی ، راز پوشی و کرامت انسانی بود و مقرر شد در این حوزه ها فرآیندها تدوین و پایش گردند.
در انتهای جلسه بر لزوم آموزش های اثر بخش در خصوص وظایف کمیته اخلاق بالینی و معرفی اساتید منتور در حوزه اخلاق به عنوان الگوی گروههای مختلف تاکید شد.
در این جلسه  خانم دکترفروزنده دبیر شورای اخلاق پزشکی دانشگاه،  آقای دکتر شهریوری مشاور اخلاق حرفه ای دانشگاه و خانم دکتر متولیان ، مشاور اخلاق حرفه ای مرکز اکبر آبادی و با حضور اعضای کمیته داخلی اخلاق بالینی مرکز حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 212 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر