برگزاری کلاس آموزش اعتبار سنجی جهت گروه پزشکان مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ |
روابط عمومی مرکز : این کلاس آموزشی روز 23 دی ماه  جهت کادر پزشکی با حضور مدیر عامل مرکز، معاون فنی ، مدیر درمان ، گروه اتندینگ و فراگیران مرکز و ... در سالن کنفرانس با هدف آشنا سازی روسای بخش ها و ارتقای آگاهی و اثر بخشی عملکرد کادر پزشکی برگزار گردید.
در این کلاس محالی مسئول بهبود کیفیت مرکز در خصوص اصلی ترین سر فصل ها و نکات مورد تائید در اعتبار بخشی از جمله حفظ ایمنی بیمار ، شناسایی صحیح بیماران ، شناخت گروههای پر خطر و آسیب پذیر ، اخذ رضایت آگاهانه ، ترخیص ایمن ، ارائه آموزش ها از جمله آموزش های خود مراقبتی ، ترانسفوزیون خون ، داروها و ... مواردی را مطرح نمود.

دفعات مشاهده: 523 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر