راه اندازي و افتتاح نخستين بانک شير مادر در پايتخت
اولين بانک شير مادران در تهران به مناسبت روز جهاني نوزاد نارس در مرکز آموزشي درماني حمايت مادران شهيد اکبر آبادي افتتاح شد.
278950.mp3
راه اندازي و افتتاح نخستين بانک شير مادر در پايتخت

دکتر آرش بردبار مدير عامل بيمارستان حمايت مادران شهيد اکبر آبادي ضمن خوش آمد گويي به مدعوين در حاشيه افتتاح نخستين بانک شير مادران در استان تهران اظهار کرد: به دنبال ايجاد بانک شير مادران در تبريز، شيراز، اصفهان، يزد و اهواز ششمين بانک شير مادران در استان تهران و بيمارستان اکبرآبادي راه اندازي شد.
او ادامه داد: بيمارستان شهيد اکبرآبادي به دليل آمار بالاي زاد و ولد و ارجاعي بودن آن در سطح کشور نوزادان نارس بسياري در بخش مراقبتهاي ويژه خود دارد به همين دليل ما تصميم گرفتيم تا بانک شير مادران را در بيمارستان شهيد اکبرآبادي راه اندازي کنيم.
اين عضو هيات علمي دانشگاه با اشاره به مزاياي شير مادر نسبت به شير خشک براي نوزادان نارس بيان کرد: نوزاداني که از شير مادر تغذيه ميکنند رشد بهتري دارند و باهوشتر هستند؛ همچنين تغذيه با شير مادر کمک ميکند تا نيازهاي نوزادان نارس براي رشد بيشتر تأمين شود و اين نوزادان زودتر از بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان ترخيص شوند. ايشان تأکيد کرد: توصيه سازمانهاي جهاني بهداشت اين است که در نوزاداني که از نعمت شير مادر محروم هستند از شير مادران اهدايي در بانکهاي شير استفاده شود.
او ادامه داد: شير مادران اهدايي به بانک شير طي فرآيندي پاستوريزه ميشود و پس از آزمايش براي تأييد سلامت شير اهدايي، آن را در بانک شير ذخيره ميکنيم و به نوزاداني که در بخش مراقبتهاي ويژه بستري هستند، ميدهيم.
اين فوق تخصص نوزادان در انتها بيان کرد به دنبال توسعه بانک شير مادران در اين بيمارستان هستيم، گفت: اميدواريم در آينده نزديک بتوانيم در مرحله نخست نياز بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران و در مرحله بعدي تمام بيمارستانهاي پايتخت را تأمين کنيم.
در ادامه دکتر حيدر زاده رئيس اداره سلامت نوزادان در خصوص توصيه هاي مراقبتي و بهداشتي در مورد بانک شير و اهميت مراحل آماده سازي و نگهداري شير در بانک شير و تغذيه نوزادان توضيحاتي داد.
دکتر توکلي ، معاون درمان نيز ضمن تشکر ويژه از مسئولين و پرسنل اين مرکز جهت تاسيس و راه اندازي بانک شير مادر به اهميت همکاري حوزه بهداشت در خصوص تاسيس اين بانک پرداخت و خاطر نشان کرد نبايد نگاه اقتصادي به اين قضيه داشته باشيم بلکه بايد نگاه بهره بردارانه جهت نوزادان داشت و قطعا اين اقدام يکي از فرآيندهاي رو به جلوي دانشگاه علوم پزشکي ايران خواهد بود.
دکتر سابوته مسئول فني مرکز نيز توضيحاتي در خصوص روند و مراحل جمع آوري و پاستوريزه کردن شير اهدايي از مادران را داد و بيان کرد هدف اصلي از بانک شير تهيه شير پاستوريزه مادر جهت نوزادان نارس و بيمار محروم از شير مادر مي باشد.
در پايان کليه مدعوين و حاضرين از بانک شير اين مرکز بازديد به عمل آوردند.
لازم به ذکر است کليه مادراني که داوطلب اهداي شير مي باشند مي توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره 02155981090 تماس حاصل فرمايند و شرايط و اطلاعات بيشتر را از خانم سهلاني مسئول بانک شير دريافت نمايند.
: