نوبت دهی اینترنتی درمانگاه

فواید زایمان طبیعی

زایمان طبیعی کمترین عارضه را برای مادر و نوزاد دارد.

خونریزی، عفونت بعد از زایمان طبیعی کمتر از زایمان سزارین می­باشد. توانایی و بازگشت به زندگی عادی در زایمان طبیعی بیشتر از زایمان سزارین می­باشد. تناسب اندام با ورزش­های مناسب بعد از زایمان طبیعی سریعتر بدست می­اید.

تعریف  کلاس­های آمادگی برای زایمان

زایمان طبیعی یک امر فیزولوژیک است، لذا ترس و عدم آگاهی از این امر سبب زایمان سخت و عدم پیشرفت مناسب مادر در طول زایمان می­شود. مادران با شرکت  در کلاس­های آمادگی برای زایمان با تغییرات دوران بارداری آشنا شده و آمادگی لازم را برای بارداری زایمان پیدا کرده و زایمان خوشایندی را تجربه خواهند کرد.

چه کارهایی درکلاس­های آمادگی برای زایمان، آموزش داده می­شود ؟

در این کلاس­ها توسط مربی و پخش فیلم­های آموزشی مادران با موارد ذیل آشنا می­شوند و در هر جلسه تمرینات کششی تنفسی،  روش­های اصلاح وضعیت در بارداری، روش­های آرام سازی و ماساژ آموزش داده می­شود :

*ساختار و کارکرد دستگاه تولید مثل

*رشد و نمو جنین

*شیردهی

*تغذیه سالم

*بهداشت روان

*روش­های مختلف کاهش درد زایمان

*علائم خطر

*مراقبت­های نوزادی آشنا

مدت کلاس­های آمادگی برای زایمان چقدر است؟

این کلاس­ها توسط مربیان آموزش­دیده در 8 هفته 90 دقیقه­ای ارائه خواهد شد و از هفته 20 بارداری شروع و تا هفته 37 بارداری به اتمام می­رسد. با دعوت از شما به شرکت در کلاس­های آمادگی پیش از زایمان قصد داریم با آگاهی مادر از توانمندی­هایش او را در امر زایمان هدایت کرده و مادر بر ترس و نگرانی خود از زایمان غلبه کرده و نقش مؤثر و فعال در امر زایمان داشته باشد.

فواید شرکت در این کلاس­ها چیست؟

شرکت در این کلاس­ها منجر به کوتاه شدن روند زایمان و خوشایند سازی امر زایمان برای مادر خواهد شد.

نحوه ثبت نام جهت حضور در کلاس های آمادگی برای زایمان چگونه است؟

جهت ثبت نام کلاس­های آمادگی برای زایمان همه روزه به جز ایام تعطیلات به درمانگاه پریناتال بیمارستان اکبر ابادی مراجعه نمایید.

ممنوعیت­های مطلق برای ورزش شامل: بیماری­های قلبی و عروقی، بیماری ریوی و تنفسی، سرکلاژ دهانه رحم و نارسایی دهانه رحم، چند قلویی به علت خطر پره ترم لیبر، خونریزی مداوم در سه ماهه دوم و سوم بارداری، جفت سر راهی بعد از هفنه 26 بارداری، درد زودرس زایمانی در بارداری فعلی، پارگی کیسه آب، پره اکلامپسی و فشار خون اضافه شده در بارداری.

ممنوعیت­های  نسبی برای ورزش شامل:

آنمی شدید (کم­خونی شدید)، آریتمی قلبی بررسی نشده، برونشیت مزمن، دیابت نوع 1 کنترل نشده یا خوب کنترل نشده، چاقی مفرط ( نمایه توده بدنی بیش از 40)، لاغری بیش از حد ( نمایه توده بدنی کمتر از 12 )، شیوه زندگی بی­حرکتی بیش از حد، محدودیت رشد داخل رحم در این بارداری، فشار خون بالا کنترل نشده یا خوب کنترل نشده، محدودیت حرکت به علت مشکلت ارتوپدی، هیپر تیروئید کنترل نشده یا خوب کنترل نشده ، تشنج کنترل نشده ، سیگاری شدید.

 

Template settings