نوبت دهی اینترنتی درمانگاه
  • 1402/11/09 - 11:14
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدید کنندگان: 40
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کدام نمک بهتر است؟

323092.mp3 کدام نمک بهتر است؟

دریافت کافی نمک در طول روز به دلیل دارا بودن ترکیبات مهمی همچون الکترولیت‌ها و ید برای عملکرد طبیعی بدن لازم است.

  • این روزها شاهد ورود نمک‌های مختلفی تحت عنوان نمک آبی، صورتی، دریا، هیمالیا و… در بازار هستیم.

اما باید بدانید این نمک‌ها که فرآیند خاصی روی آنها صورت نگرفته و تصفیه نشده است؛ ناخالصی‌های زیادی دارند که شامل فلزات سنگینی هچون سرب، جیوه و… است.

مصرف این نمک‌ها سبب ورود این فلزات سنگین به بدن مشود که معمولا دفع نمی‌شود و در بافت‌ها به خصوص کبد رسوب می‌کنند. این اتفاق در طولانی مدت سبب آسیب بافتی می‌شود و می‌تواند سبب بروز بیماری‌هاییمثل سرطان کبد و. . شود.

  • از طرف دیگر ید یک ماده مغذی ضروری است که کمبود آن سبب بروز بیماری‌های جدی می‌شود و منابع غذایی آن خصوصا در کشور ما محدود است به همین دلیل نمک خوراکی با ید غنی شده است.

بنابراین توصیه می‌شود نمک مصرفی از نوع نمک تصفیه شده ید دار باشد.

  • مقدار مجاز مصرفی نمک در طول روز چقدر است؟

نمک مجاز مصرفی برای یک فرد سالم در طول روز حدود یک قاشق چایخوری است.

با توجه به نمکی که به طور غیر مستقیم از طریق غذا و سایر مواد غذایی حاوی نمک در یافت می‌شود، این مقدار محدود خواهد شد. زیرا مصرف بیش از حد نمک نیز با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مثل پرفشاری خون، بیماری کلیوی، قلبی و… همراه است.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی,اطلاعیه واحد توسعه تحقیقات بالینی,[اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 323092
:
کلیدواژه ها
علی علی
خبرنگار

علی علی

Template settings